Ontwerp van haarden

Ontwerp van haarden

Tegenwoordig is een haard niet alleen maar een object wat op een vaste plaats (bestaande schoorsteen ) in de ruimte wordt geplaatst. Door de laatste technieken vooral bij de gesloten gashaarden is het vaak mogelijk dat de plaats waar de haard komt te staan overeenkomt met de plaats waar hij het beste tot zijn recht komt.  De haard wordt hierdoor steeds meer een onderdeel van het interieur. Door hem te combineren met bijvoorbeeld een kastenwand in combinatie met  b.v. een t.v. opstelling kun je de beschikbare ruimte optimaal benutten.

Haard om een ruimte op te delen

Ook kan een haard dienen om een ruimte optisch in tweeën te delen waardoor je zowel in het zit en eetgedeelte kunt genieten van het gezellige vuur.

Gezien de combinatie van haard met meubels  zoals kastenwanden, plateau’s en andere interieurmaterialen i.v.m. de veiligheid ( warmte ) specifieke kennis vergt van de te gebruiken materialen kunnen wij  door onze ruime ervaring u hiermee op weg helpen.

3d tekening

Om u een voorstelling te kunnen geven van hoe zo een opstelling er in werkelijkheid uit ziet kunnen wij voor u een ontwerp maken en  deze d.m.v. een 3d tekening  voor u visualiseren.

Zo heeft u van te voren al een goed inzicht hoe het geheel er uit komt te zien en voorkomt u eventuele teleurstellingen achteraf.

Door onze vakbekwame monteurs en de samenwerking met een interieur bedrijf kunnen wij het geheel voor u verzorgen waardoor  u als klant de zekerheid heeft dat alles op elkaar is afgestemd.

Gashaarden

Gashaarden geven warmte af op gas en zijn minder schadelijk voor het milieu. Geniet van het vlammenspel zoals bij echt houtvuur. Dit kan een inbouw haard zijn of een vrijstaande gashaard.

Lees hier meer over gashaarden

Houthaarden

Gezellig voor een knisperend vuur zitten en staren in de openhaard. U kunt genieten van een authentiek vuurspel. Een goede aanvulling op de reguliere warmtebronnen.

Lees hier meer over houthaarden

Pelletkachels

Pelletkachels zijn de meest vrijstaande kachels. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook stijlvol en gebruiksvriendelijk. Tevens hebben ze een hoog rendement goedkoper in het gebruik dan gesloten kachels op aardgas.

Lees hier meer over pelletkachels

Onze werkwijze

werkwijze-1-kennismaking

Kennismaking

Wij leren u graag kennen in een persoonlijk gesprek op locatie of showroom, zodat wij uw wensen en de mogelijkheden kunnen bekijken.

werkwijze-2-ontwerp

Ontwerp

Laat een vrijblijvend ontwerp op maat maken, passend bij uw woning. Op deze manier krijgt u een duidelijker beeld van de haard in uw interieur.

werkwijze-3-plaatsing

Plaatsing

Onze specialisten zorgen voor een zorgvuldige montage van de haard/kachel.

werkwijze-4-genieten

Genieten

Om zorgeloos te kunnen genieten, kunt u ervoor kiezen om het jaarlijks onderhoud van uw haard of kachel door ons te laten verzorgen.