Voorbeelden haarden

Eerder gerealiseerde projecten

Een haard is niet zomaar een object wat op een vaste plaats in de ruimte wordt geplaatst. Haarden wordt hierdoor steeds meer een onderdeel van het interieur. Om u een voorstelling te kunnen geven van de mogelijkheden staan op deze pagina een aantal voorbeelden van haarden. Dit zijn eerder gerealiseerde projecten door ons ter inspiratie.

Benieuwd hoe een haard in úw huis past? Wij maken graag een ontwerp voor u om dit te visualiseren.

Have fronthaard voorbeeld

Have fronthaard 185 breed met t.v. nis afgewerkt met beton cire (showroom). Links ziet u het ontwerp en rechts het resultaat.

Lees hier meer over gashaarden

Onze werkwijze

werkwijze-1-kennismaking

Kennismaking

Wij leren u graag kennen in een persoonlijk gesprek op locatie of showroom, zodat wij uw wensen en de mogelijkheden kunnen bekijken.

werkwijze-2-ontwerp

Ontwerp

Laat een vrijblijvend ontwerp op maat maken, passend bij uw woning. Op deze manier krijgt u een duidelijker beeld van de haard in uw interieur.

werkwijze-3-plaatsing

Plaatsing

Onze specialisten zorgen voor een zorgvuldige montage van de haard/kachel.

werkwijze-4-genieten

Genieten

Om zorgeloos te kunnen genieten, kunt u ervoor kiezen om het jaarlijks onderhoud van uw haard of kachel door ons te laten verzorgen.

Showroom op locatie

Wilt u alvast de sfeer proeven van onze haarden en kachels? Natuurlijk kunt u altijd komen kijken in onze showroom. Kom vrijblijvend langs en laat u inspireren door de diverse mogelijkheden en modellen.

Gratis ontwerp

Condor Haard & Interieur biedt de mogelijkheid om gratis een ontwerp te laten maken van uw favoriete haard of kachel met ombouw. Zo kunt u zien hoe de haard er bij u thuis uitziet, in uw eigen interieur.

Schildertechnieken

Bij Condor Haard & Interieur kunt u een door ons geplaatste haard in allerlei schildertechnieken laten bewerken. Hierbij werken wij nauw samen met Maya projecten; een bedrijf wat gespecialiseerd is in decoratie schilderen.

Diverse mogelijkheden

Bij het kiezen van een haard of kachel gaat het niet meer alleen om de plaats waar toevallig het rookkanaal is aangesloten. Door de nieuwe technieken, die de laatste jaren zijn ontwikkeld, is het mogelijk om de meest optimale plek te kiezen in uw woonkamer.

Een haard zorgt voor een sfeervol geheel en is een echte meerwaarde voor uw interieur. Een haard kan op diverse manieren worden geplaatst in uw woonkamer:

  • De haard kan worden ingebouwd in combinatie met een kastenwand.
  • Een haard is te plaatsen als doorkijkhaard, om een ruimte te verdelen, waardoor u vanuit bijvoorbeeld de eetkamer en vanuit het zitgedeelte van de haard kunt genieten.
  • Ook het is van belang te kijken naar waar de haard het beste tot zijn recht komt, in verband met de opstelling van uw zitmeubelen.

 

Maar dat is nog niet alles, daarnaast kunt u nog een keuze maken uit verschillende designs, kleuren en technieken.