Werkwijze

werkwijze-1-kennismaking

1. Kennismaking

Wij beginnen met een persoonlijk gesprek om elkaar te leren kennen. Tijdens dit gesprek bekijken wij wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden hierbij passen.

Hierbij stellen wij verschillende vragen om een compleet beeld te kunnen vormen van de ruimte waar de haard/kachel komt te staan en welke haard/kachel het beste bij u situatie past.

Voor een gesprek komen wij graag langs bij uw thuis of u kunt langs komen in onze showroom.

werkwijze-2-ontwerp

2. Ontwerp

Om de keuze voor een haard of kachel wat makkelijker te maken, kunt u een ontwerp laten maken van de door u gekozen opties voor een haard.

Daarvoor maken wij vrijblijvend een ontwerp op maat, passend bij uw woning en uw situatie. Op deze manier kunt u beter visualiseren hoe de haard/kachel eruit komt te zien in de door u gekozen kamer.

werkwijze-3-plaatsing

3. Plaatsing

Wanneer u duidelijk heeft voor welke haard/kachel u gaat, dan komt Condor Haard & Interieur de gekozen haard bij u plaatsen.

Dit zal zorgvuldig worden gedaan door onze specialisten. Tevens krijgt u een korte instructie, hoe de haard schoon te houden en te onderhouden. Een schone haard of kachel verbruikt namelijk minder energie.

werkwijze-4-genieten

4. Zorgeloos genieten

Vervolgens kunt u gaan genieten van uw nieuwe haard. Om zorgeloos te kunnen genieten, kunt u ervoor kiezen om het jaarlijks onderhoud van uw haard of kachel door ons te laten verzorgen.

Een optimaal afgestelde haard vermindert het risico op storingen, zodat u met een gerust gevoel kunt genieten van het vlammenspel van uw haard.

Als service bieden wij een servicecontract aan voor periodiek onderhoud, reiniging, controle en het afstellen van uw haard of kachel. Met het servicecontract bent u verzekerd van goed onderhoud aan uw haard of kachel.